Post by beaugadadisgtel on Mar 12, 2022 22:56:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kogemus tasuta ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
hea mäng, kuid teemante on raske teenida... teemantide teenimiseks on mis tahes lahendus
See mäng on väga tore ja lihtne
nautides
Rush Hour 3D מירוצים vcx
See on väga huvitav mäng, ma armastan seda
Igav mitte teenitud kalliskivid kergesti
see puudutab toiduvalmistamist ja siiani on tore mängida kokkamist on hea mäng mängida. suurepärane neile, kellele meeldib süüa teha. kuid siin on vihje, et ärge kaotage oma kliente, nad ei ole rahul. Midagi ei juhtu, proovige neid mitte kaotada. märk Kathy
Päris lõbus, kuid palju lisandeid
Mäng ei käivitu isegi pärast reklaami sulgemist.
Üks parimaid toiduvalmistamismänge siiani, kuid liiga palju lisab
See on lihtsam kui teised toiduvalmistamismängud ja see on suurepärane! Lõõgastav. Fantastiline!
Tore Timi söödu eest
Noh, vaatame kõigepealt, ma olen neljandal tasemel ja ma olen ja nad on juba kannatamatud kliendid, see tähendab, et ma valmistan süüa, see on tavaliselt naeruväärne, kui nad on selles etapis, see tähendab, et see on kõrgemal tasemel, mitte see mitte. seekord ei meeldi see üldse, härra, ma ei saa endale midagi lubada ega sellel viisil raha teenida, nii et see on põhjus, miks ma annan teile ühe tärni, muutke see paremaks ja parandage see või muidu installin mäng!!!!🤬🤬😡
Crazy Cooking Chef Simulyatorlar dbec
toidu vedamine on väga aeglane
Suurepärane kogemus, kuid ma tahaksin, et see oleks realistlikum
पागल खाना पकाने महाराज असल की नकल वाले गेम fpwe
Aeglane. Ja uuemale versioonile üleminekuks kulub igavik. See on nõme, nii et ma võin desinstallida. Aga see on lõbus
Mäng on hea, kuid versiooniuuendused on väga kallid ja kliendi taimer ei peatu, kui oleme ühe tellimuse lõpetanud ja nad kõnnivad vihasena minema
Ma mängisin palju kokandusmänge, eelistan mängida seda, kes ei vaja uuendamiseks teemante, vabandust.
पागल खाना पकाने महाराज असल की नकल वाले गेम fpwe
Ei ole suur fänn toidu klientidele "lohistamiseks". Edenedes vajate uuendamiseks ka palju teemante
ma ei oska isegi seletada, kui halb see mäng on 👹👹👺👺👺👺👺🙊🙊🙊🙅🙅🙅🙇🙇
See on suurepärane mäng, see on tõesti hull kokkamiskokk. Mulle meeldib seda tasuta numbri tõttu iga minut mängida.. Ma laadin selle mängu uuesti alla, sest see hangub, see ei luba mul oma köögitööriistu uuendada... mul on ainult 2 mängust ringini... Kena mäng igatahes...
See on hea mäng, kuid mõnikord ei ole kliendid üldse kannatlikud, nii et võib-olla võiks anda klientidele rohkem aega või turgutust
Mulle meeldib see mäng peamiselt restoranide mitmekesisuse tõttu. Teemante on aga mängus uskumatult raske hankida, mis on masendav, kuna vajate neid edasiliikumiseks. Üks võimalus teemante hankida on reklaamide vaatamine, aga ma ei saa seda isegi praegu teha. Iga kord, kui ma reklaami osal klõpsan, jookseb mäng lihtsalt kokku. Palun parandage see 🙏 Samuti on ekspositsiooni saamine nii raske. Palun muutke tasemele tõusmine lihtsamaks
See on hämmastav mäng "Ma armastan seda" ja selle taseme puhastamine on samuti väga huvitav.
sellel mängul on palju vigu. Ma ignoreerisin negatiivseid kommentaare ja otsustasin selle siiski installida, kuid siis nägin, et klientide tellimusi ei kuvata ja nad ootavad igavesti ja siis lahkuvad. see tõrge tuleb parandada. kuni nendeni desinstallin mängu.
Ülimalt lõbus mäng, peaaegu puuduvad lisad, mis teeb selle mängimise väga mugavaks. Armasta graafikat ja helisid. Siiani armastan seda mängu
Lõbus ja meelelahutus on keeruline, kuid mitte nii raske, et alla anda. Siiani töötavad juhtseadised korralikult, mul pole probleeme olnud ja saan edeneda ilma raha kulutamata. Üldiselt saavad mängida peaaegu kõik üle 5-aastased.
Mulle meeldib, et seda saab mängida ilma andmeid kasutamata ja kalliskive on lihtne hankida...jätke sama köögikuninganna admin
hea
kui ma seda installin, arvan, et see mäng oli tore, kuid ma eksin, see mäng oli nii halb. see mäng riputas mu telefoni üles👎👎
Hakkasin alles mängima, aga mulle see juba meeldib. Graafika on suurepärane!! Mulle meeldib see väike lugu, mis sellega kaasneb!!
ma armastan seda mängu. See on väga sõltuvust tekitav ja võidate kergesti münte ja kalliskive.
Klõpsa mängimiseks läks otse kuulutuse juurde. Proovisin mängida, kuid ei saa kuklit prügikasti lohistada. Kardan, et see on minu desinstallimine
see mäng on väga huvitav
Siiani on lahe ja fantastiline.. lihtsalt kliendid on liiga aeglased
Crazy Cooking Chef Simulyatorlar dbec
Ma olin nii ärritunud, kui ma seda rakendust ei leidnud!!!! Aitäh, et tõite selle minu jaoks tagasi!!!!💜💜💜💜 Olen sellesse rakendusse armunud.....
Mäng peatub. Liiga palju, mis põhjustab tasemeid
Seni parim mäng Minu ainus probleem on see, et klient muutub kannatamatuks, kuid mäng on väga lõbus ja tore
See on lõbus ja nauditav mäng, hindan seda 5 tärniga, sest saame seda mängida võrguühenduseta/võrgus, et saada raha/kalliskivisid. Soovitan teil see kokandusmäng kohe alla laadida, see võib säästa teie igavust.
Armastan, et see mäng läheb alguses aeglaselt, kuid taseme tõustes muutub see kiiremaks
Ma armastan seda mängu! Liigute kiiresti üles ja kuigi reklaame on, teenite nende vaatamise eest tasu.
Parem armastage seda mängu. See on hea. See on suurepärane. See on fantastiline. See on silmapaistev. See on ok, sest sellel on liiga palju lisandeid. Aga kõik muu on silmapaistev.