Post by beaugadadisgtel on Mar 12, 2022 22:41:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab paljusid kõiki ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Farm Town Village Build Story Fritidsspill pqce
Farm Town Village Build Story Casual games iox
Mängus pole piisavalt salvestusruumi ja neid on raske jälgida
Island War Diskarte dxwa
Farm Town Village Build Story Casual games iox
Praegusel etapil 5 tärni, kuid ma pole väga kaua mänginud.See näib olevat suurepärane mäng lastele, kuid nad võivad selle vastu huvi kaotada, kui neil on vaja liiga kaua oodata, kuni hooned ehitatakse või toodetakse toodet.
peab olema vabam, selle asemel, et paluda teil asju osta. mul ei ole tšekikontot ega deebetkaarti. Nii et ma ei saa Internetist tellida.
äge 😊
mitte lõbus mäng, vaid väike lõbu, kui soovite seda proovida, tehke seda, kuid mitte lõbusat.
Just alla laaditud ja siiani mulle meeldib see lvl-ide päris kiire tegemine, see on hea, VÄRSKENDAB LVL6-le
Salvestusruumi ei värskendata. siin on ka münt nii kehv. nii et see pole nagu mängitav.
See on naljakas mäng.
see mäng oli äge 😎😎😎😎😎😁😀😍😘😘😘🎀👌👌👌
palun tehke see mäng vallaks ja lisage mõned hooned ja majad
tõusis 34. tasemele, oli palju rubiine ja tegi rakendust värskenduse ning ei saa praegu mängida. Kaotasin oma silohoidla ja aida hoiuruumi ning kas ma ei saa 200 võrra rohkem mahutada. Masendav...ka ei saa kuskilt tuge.
Mulle väga meeldib seda mängu mängida, kuid mul on ka kaebus. Ostsin oma mängu jaoks mõne hoone ja läksin magama, kui äratasin oma mündid ja mu hooned läksime.... mis hakati?? Kas ma saan vähemalt oma mündid tagasi??
Ma armastan seda mängu alguses, kuid kui ostate pärast 3-4 korda saagikoristust viljapuid või lilli, muutuvad taimed, nagu puuviljad ja lilled, kasutuks. Seda ei saa enam elustada. Ja teil on hunnik lilli ja puuvilju, mis on kasutu ja võtavad ruumi. Sa pead ostma palju lihtsalt selleks, et neil oleks koht... See on imelik!!!
proovib ikka otsustada
MULLE MEELDIB SEE MÄNG
Alates selle viimasest värskendusest on selle mängimisega palju reklaame ja täielik ajaraiskamine, nii et kustutage ja liikuge edasi, te pole praegu isegi tähte väärt
See on OK mäng
Nautige, kuid pole viimasel ajal olnud võimalust mängida
Lõbus ja hea äritava
tore mäng...ma hakkasin just mängima.
vau
Ära muretse
Farm Town Village Build Story Опуштене fde
Ma vihkan seda mängu
Tore
See on hea mäng
Ma kogun liiga palju münte ja loon ruumi, eemaldan soovimatud puud ja pärast seda lähen äkki ostan seda, mida tahan. Mäng osta otse soovimatuid aktsiaid.
hea
Pärast viimast värskendust ei saa mängu laadida
Sest see on väga ilus mäng
Ferme Ville: Ville et Ferme Grand public nio
Igav!!!
väga halb väga halb
see on tõesti väga lõbus mäng. sul saab palju nalja.
väga väga halb mäng .... sul peab olema raha, et seda mängida