Post by beaugadadisgtel on Mar 12, 2022 22:32:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GizmoVR Lite: 360 Video \u0026 Tube ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GizmoVR Lite: 360 Video \u0026 Tube IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر طلا ▞▞▞
▞▞▞ GizmoVR Lite: 360 Video \u0026 Tube 2022 version ▞▞▞
برنامه با کیفیت بسیار خوب و ارزش عالی
برنامه وحشتناک پر از تبلیغات است و هنوز از من می خواهد که پرداخت کنم. اکنون حذف شده است. آشغال.
بدترین تجربه
برنامه به خوبی کار می کند اما بسیار داغ اجرا می شود. مورد علاقه من در کنترل های ویدئویی تا کنون، اما پس از کمتر از 10 دقیقه، گوشی من (Note 9) آنقدر داغ بود که به سختی می توانستم آن را نگه دارم. بالقوه خطرناک به نظر می رسد همچنین باتری را به سرعت مصرف می کند.
نیک
Park Master Puzles iaby
حتی سجاف کردن
برنامه کاملاً خوب است، اما به نظر می رسد برای آیفون طراحی شده است: دکمه بازگشت اندروید را کاملاً نادیده می گیرد. بسیار تشدید کننده
عالی
Gd
زمین aap
همه چیز وارونه
خوب
کلا کلاهبرداری من پول یک سال را پرداخت می کنم. من فقط آن را به مدت 30 دقیقه unistall کردم زیرا باید موبایلم را ریست کنم. مانند همه برنامهها، در کتابخانه گوگل پلی استور بود و میتوان آن را دوباره نصب کرد. اما پس از نصب مجدد، خرید از بین رفت. در تاریخچه من می توانم متوجه شوم که من پرداخت کرده ام ... اما برنامه پس از نصب مجدد آن را شناسایی نمی کند. کلاهبرداری ها دور بایست.
GizmoVR Lite: 360 Video & Tube Intrattenimento etm
من
بدون تنظیمات چگونه می توان از صفحه نمایش لمسی در مقوا استفاده کرد؟ بلا استفاده
تبلیغات و آنطور که باید کار نمی کند
برنامه وحشتناک تنظیمات استخوان برهنه، هیچ راهی برای تنظیم چیزی وجود ندارد. حتی بدتر از آن، منو در حالت vr محو نمی شود، بنابراین باید در واقع به X نگاه کنید و روی آن کلیک کنید. خیلی احمقانه من شک دارم که توسعه دهندگان از برنامه خود استفاده کرده باشند.
این برنامه را بسیار دوست دارم. استفاده آسان.
کار خودش رو انجام میده خوب، در آن "در کنار هم قرار دادن کمی خوب"
برنامه زیبا
برنامه عالی برای vr
برنامه عالی
👍
بیننده عالی
GizmoVR Lite: 360 Video & Tube பொழுதுபோக்கு kqpt
خوب
خوب..
به نظر خوب سریع 2 ثانیه در تست ممکن است خوب باشد ... اضافه می کند ... اما سریع است.. برنامه
اکثر ویدیوها پخش نمی شود
خیلی خوب
پس بال
بهتر از این نمی شود
اگر نمی خواهید از مقوا استفاده کنید خوب است