Post by tremdudebsembtu on Feb 15, 2022 2:03:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoğu hack ▞▞▞
▞▞▞ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çok anti-fakir! Efsanevi bir eşya elde etme olasılığı o kadar düşük ki, daha güçlü olmak için o eşyalara ihtiyacınız olduğu için artık eğlenceli değil. Belli bir seviyede sıkışıp kalmaktan sıkılırsınız.
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Pelihalli qae
Arcade Hunter: Gun, Sword and Magic Trò chơi điện tử cbva
Archerio dan iyi
Ücretsiz bir oyun için eğlence! Oyunun 3. etabında ortaya çıkan bir oran, sanırım 5 yıldız vermezseniz göndermez, sadece ekranımdan çıkması için 3 verdim ve Google play'de kontrol ettiğimde puanlarım orada değil. Bunun dışında, oyunu değerlendirmek için daha fazla zamana ihtiyacım var. Sonuç olarak, bu kötü bir oyun değil
İndir Arcade Hunter Sword Gun and Magic Mod (Sınırsız Gold ...
para yok elmad yok cok kotu
Oyun ama biraz bi kaç ozellik gelmeli pvp yapımına çok müsait bi oyun ve öğe cöp oluyor bi oyunu daha eğlenceli sonra tüm itemler birlestirilebilmeli bu oyunu daha eğlenceli sonra bi hale gelir ama kolayda 2 karakteri bu kırmamın amacı bi yerden tekrar tekrar tekrar tekrar bu tekrara düşme olayını saydığım oyun Özelliklerle duzeltebilirsiniz zaten oyun içi reklamı izliyoruz ama artik p2w dondu oyun
Bu oyun açılmıyor
Oldukça iyi bir oyun. Bu tür bir oyun için en iyiler arasında. İyi grafikler ve kontroller. Şu ana kadar sahip olduğum tek sorun, çift atış ve ön merminin mermi başına dmg'yi azaltması. Neredeyse çift dmg çıktısı beklediğinizde biraz kötü hissettiriyor, ancak hem mermileriniz / atışlarınız isabet ederse, sadece biraz olsun.
Deneyin bence güzel
Bu oyunu Archero gibi diğerlerinden farklı kılan pek çok şey yok. Buradaki bazı güçlendirmeler farklı ve muhtemelen kullanımı daha eğlenceli, ancak bu, oyun içi animasyonların çoğunun hantal, dalgalı veya bazen bitmemiş göründüğü gerçeğini gerçekten çıkarmaz. Ayrıca bazı kahramanların korkunç bir ödeme duvarının arkasında olmasının ve oyun içi mücevher para birimiyle kazanılamamasının da saçma olduğunu düşünüyorum. İyi oyun, ama günün sonunda, sadece bir Archero klonu.
Windows Bilgisayarınızda Arcade Hunter: Sword and Gun'yi indirin, kurun ve keyfini çıkarın. Tüm PC cihazlarında çalışır.
彩金捕魚-Jackpot Fishing アーケード obz
1 yıldızdan çok verenler kesin olarak. Kafayı yemek kurulum kurulumu. Ha bide çok paran varsa. Oyun rahatmalak için oynanır. Bu oyun deiş başka birşey
Grafikler çok kötü
Notebookcheck-tr.com: Notebooklar Hakkında Aradığınız Herşey
lütfen kontrolün düzeltilmesini sağlayın. şimdilik sabit kontrol değil. kontrol hala hareket edebilir. charımı taşımak zor. mobil efsane gibi analog kontrolleri görebilirsiniz.
Anlık grafiklere sahip iyi bir oyun balistik mekaniği ve aerodinamiği ile oyunun yüksek çözünürlüğü çok iyi ve sonuç olarak arka plan harika ve başlangıçtaki okları çekme kombinasyonu ile süper oldu. Ama. Bu cılız cemaat formaliteleri için uzun süre uğraştığımdan, sonuç çevrimiçi meseledir, yani. İçerik yüklemek berbat. Benim mb yukarı.
Oyun harika, *Archero*'nun yükseltilmiş versiyonu ve %100 f2p.. 4 yıldız vermemin tek nedeni 3 AYNI ÜRÜNÜ BİRLEŞTİREMEMİZ.. Zaten destansı nadirlikte 4 Topum var ve boşuna sanırım onlar (dev) oyunu güncelleyene kadar onları tutacağım ..
Oyunu gerçekten çok beğendim, oynaması eğlenceli ve bir o kadar da zor... Eşyaların kendine has yetenekleri olması... Görmek istediğim bir gelişme... Bunları set halinde toplamak ve oynamak daha eğlenceli olur...
Sıkıcı. Can sıkıcı, yeni güncellemeyle birlikte Karakter hala çok yavaş hareket ediyor. Karakterin Hareket Hızını ve Saldırısını artırın. Hasarı ve Sağlığı da artırın .. Ve Kahraman, Ant gibi çok zayıf ve düşmanlara çok düşük hasar veriyor. 1. dünyada bile 5. seviyeyi geçmek çok zor ve çok zor. Kahraman çok çabuk ölüyor çünkü çok zayıf ve düşük hasar, düşmanlar çok güçlü. Archero Game hepsinin en iyisidir.
Elmas ile alınacaklar çok az. Biraz yeni hero olmalı. Birde kadın kahraman almak istiyorum ama elmas ilem hiç yok. Gerçi para ile de anca 2 tane var. ಠᴥಠ Bize önce verilen Arya var onun da bir özelliği yok. Mecburen diğer kahramana elmasımlan/birlik ne bileyim arkadaş ekleme vs de olabilirdi ama bu haliyle de güzel..
Oyunu tutma aşamasında sevdim. İlerleme, harcanan çabaya eşittir. Zamanla, ekipman elde etmek imkansız hale geldi. Daha sonraki bölümlerde ilerlemek için efsanelere ihtiyacınız olacak, yükseltmenin zor ve sökme işlemi, daha yüksek dereceli eşyaları hurdaya çıkarmış olsanız bile ödüllendirici değildir. Bazı patron dövüşleri tamamen dengesizdir ve tamamlamak için belirli bir beceri geliştirmenize ihtiyaç duyar (RNG olduğu için bunu çoğu zaman yapamazsınız). Umut vericiydi, ancak geliştiriciler onu tamamen mahvetti.
Doğrudan arcade shooter oyunu, eğlenceli ve üzerinde düşünülmesi gereken karmaşık şeyler yok. Çok fazla düşünmeden sadece bir süre uzaklaşmak istediğiniz zamanlar için çok iyi!
5 para etmez bi uygulama
Sadece 2 çok pahalı ödeme kahramanı olan 8 ay boyunca gerçek bir güncelleme yok Hata düzeltmeleri yapmak ve "güncelleme" olarak adlandırmak gerçekten ucuzdur ve yalnızca oynamaya devam eden birkaç kişinin durdurmak istemesine neden olur Reklam içermeyen yeni içerik getirin ( F için ya da bir kereliğine öde demek isterdim ama şu anda söyleyebileceğim tek şey "bir şeyler getir", böylece oyunun hala canlı olup olmadığını anlarız
Öğe birleştirme ne zaman koyacaksınız???
İndir Arcade Hunter Apk Android için. Avlan ve Koş! Sayısız kahraman ve silah ile aksiyon paketi bağımlılık yapıcı bir oyun.
Genellikle hareket ettikten ve saldırdıktan ve hareket ettirdikten sonra saldırı animasyonunu iptal etmek oldukça can sıkıcıdır. Oyuncu animasyonu başlarken ve hareket ederken, hareket halindeyken saldırıyı bitirin, oyuncu durana kadar saldırmayın. Bunun gibi bir istisna ekler misiniz? Böyle daha eğlenceli olacağını tahmin ediyorum.
Bu oyunu çok seviyorum. Ama zorluklar mantıklı gelmiyor. Umarım geliştirici genellikle cadılar bayramı etkinliğine benzer bir etkinlik düzenler, böylece seviyeyi geçmek için gerçek paraya bağlı olmadan daha kolay malzeme alabiliriz.
Öner olarak soyluyorum. oyun oynama bakimindan acici ve guzel. 1. Olarak oyunklan getirseniz daha zevkli olur. 2 Her oyuncununda kendi kulesi olsa burayida savunmak icjn gelistirsek . Gelistirilse daha guzel oyun olur.
Oyun olarak, sorun değil. Ne yazık ki, daha uzun süredir var olduğuna inandığım Archero adlı başka bir oyuna çok benziyor. Yani başka bir deyişle, biraz taklitçi bir oyun. Beni yanlış anlama, diğer oyun kadar iyi ama sorun bu. Grafikleri ve animasyon stili dışında öne çıkan hiçbir şey yok. Bulabildiğim tek gerçek eleştiri kontrol, sabit bir yerde olmasını istiyorum.
Genel olarak oldukça iyi bir oyun. Efsanevi teçhizatı 3 efsanevi teçhizatla yapabilirsin ama 3 efsanevi teçhizatı elde etmek için geçen süre acımasızdır. Sürece biraz yardımcı olmak için destansı teçhizattan efsanevi teçhizat oluşturma yeteneğini görmek isterim.
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic for PC on GameLoop Android emülatörü, bir Windows bilgisayarda daha heyecanlı mobil deneyim yaşamanıza olanak tanır.
Bir süredir oyundan uzak kaldım ve tekrar denedikten sonra 9. etap imkansız. Giriş yapıyorum, afk eşyalarımı alıyorum, satın alımlarıma bakıyorum ve bir sahne deniyorum ama sadece 10k sağlıktan 3 atışım sıfıra iniyor! Kart savaşı da imkansız, sadece ilk odada ölüyor. Peki geliştiriciler, oyunculara yardım edecek misiniz?
"Kalp" sistemini kaldırabilirseniz 5 yıldız veririm, tekrar oynamak için saatlerce beklemek çok sinir bozucu.
Bu tamamlanacak bir oyun değil. Efsanevi bir miğfer için bir araya getirdiğim üç efsane ya da ne yazık ki beceriksiz bir yeteneğe sahip her neyse. Eğer oyunu yeterince uzun süre oynamanız gerekiyorsa, ekstra üç efsaneniz varsa, hangisini istediğinizi seçebilmelisiniz.
güzel eglenceli
Kahramanlar çok pahalıdır.Kahraman veya benzeri bir şey kazanma şansı elde etmek için bazı etkinlikler yapın. Günlük oturum açma yeniden kelimelendirme sistemine ihtiyaç vardır.
1) Oyunda denge yoktur. Karakterim 1000 hp'ye sahip ve düşmanlar haritaya ilk çağrıdan itibaren 600 hasar veriyor. Bu saçmalık. 2) Birkaç gün koştuktan sonra sadece 4 şey düştü. 3) İlginç ve çeşitli kahramanlar, onları oyundan geçirme olasılığı olmadan yalnızca gerçek parayla satın alınabilir. Buna göre, oyun başlangıçta herhangi bir anlamdan yoksundur. Karakterimi değiştiremeyeceksem neden bu seviyeleri geçeyim? Normal ekipman görsel olarak görüntülenmez.