Post by tremdudebsembtu on Feb 15, 2022 1:54:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک سکه های زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
بازی که یک بازی است و نه تبلیغات بی پایان. گرافیک برنامه لذت بخش و راهی عالی برای از بین بردن زمان. شاید برای استراحت در حمام چندان مناسب نباشد.
مشکلی نیست. یک بازی معمولی برای گرفتن پول. برای ارتقاء یک کشتی مناسب نباید صد دلار هزینه کرد.
به روز رسانی خیلی طول می کشد، مگر اینکه پول واقعی خرج کنید، که در آن نسبت به این بازی بسیار گران است. در غیر این صورت سرگرم کننده است
سرگرم کننده اما هزینه بسیار زیادی برای این نوع بازی دارد. حتی اقلام با تخفیف بسیار بالا هستند
روز ورود حتی پس از 30 دقیقه بازی در روز جدید تغییر نمی کند. لطفا مشکل را در اسرع وقت برطرف کنید
من حق بیمه را دارم اما هیچ مزیت حق بیمه دریافت نمی کنم
بازی تقلب هر روز سکهها و کشتیها را میدزدید. آنها آن را درست نمیکنند. همه بازیهای دیگر من کار میکنند. آنها فقط شما را مسخره میکنند. و حالا به نظر میرسد که از بازی بلاک شدهام. هر بار که سعی میکنم بازی کنم، اخراج میشوید. مردم زمان خود را از دست ندهید. در چند سال گذشته آنها این کار را کردند. 20 آوریل 2021. بازنده ها. 25 آوریل 2021. آنها اکنون بازی من را مسدود کردند. به دلیل چیزی که من پست کردم. چقدر ناراحت کننده از بازی سازان. نمی توانم دوباره خیلی بازی کنم، باید دوباره برای کاری که دوباره انجام ندادم مانعی برای من باشد.
این یک بازی عالی است، اگر اول کشته نشوید، رئیس برای کشتن سرگرم کننده است!😏🍷😉
Big Hunter Akcijske igre hlp
بازی سرگرم کننده تیراندازی
خوب! 😀😀
صفحه طرفدار پیدا نشد بارگیری مجدد حساب موجود در دستگاه جدید امکان پذیر نیست. آگهی دوبل برای اولین بار تکمیل سطح متناقض است خب من اینترنت دارم به طور تصادفی برای تماشای آن افزوده شده است اما بعد از ارسال این بررسی دیگر هیچ وقت نشان داده نمی شود برای بردن بازی پرداخت کنید
وقتی این بازی را انجام می دهید، به راحتی اجازه می دهید زمان را از دست بدهید. سرگرم کننده است برای بازی.
بازی بسیار خوبی است من لذت بردم $$$!
بازی به اندازه کافی سرگرم کننده در طغیان های کوچک است. من فکر میکنم اگر میلیونر باشید و/یا عکسالعملهای یک بچه ۱۲ ساله را داشته باشید، میتوانید دنیای پایان بازی (۲۰+) را شکست دهید. خوب است که اکنون یک دستگاه اندازه گیری سلامتی روی دشمنان ببینید تا بتوانید ببینید واقعاً چقدر آسیب می بینید. این دیوانه کننده است که چگونه همه کشتی های lvl 25 من در مقایسه با آنچه که lvl های اولیه انجام می دادند هیچ کاری انجام نمی دهند. هیچ دلیلی وجود ندارد که او اینقدر سخت باشد مگر برای اهداف پول نقد.
Space Shooter: Galaxy Attack Παιχνίδια arcade hdnx
جدیدترین ارتقاء صندوقهای گنج و تجهیزات وحشتناک هستند. سازندگان بازی چیزهایی را محدود می کنند که به شما امکان تکامل می دهد، مانند کارت های کشتی کلیدی. فقدان اطلاعات مورد نیاز برای یادگیری نحوه بازی نیز ناامید کننده است. در حال تلاش برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا زمان حذف این بازی فرا رسیده است یا خیر.
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade errf
به طور کلی بازی خوبی است، اما بعد از مدتی بازی به نظر می رسد که گوشی من را گرم می کند، اما ممکن است فقط خود گوشی من باشد، با این حال تنظیم ارزشمندی برای کاهش جزئیات برای دیدن اینکه آیا عملکرد نرم تر خواهد داشت یا خیر.
Space Shooter: Galaxy Attack არკადული mxdx
اگر پول ندارید، حق ندارید این بازی را بازی کنید، حالا توسعه دهنده نگویید که می توانید بدون آن بازی کنید، این اشتباه است زیرا بدون ادغام نمی توانید سطوح را پشت سر بگذارید و نمی توانید به اهداف رویداد دست یابید، متأسفم، شما فقط یک نفر هستید. برنامه نویس حریص..هدف من ته کشتی اژدهای سیاه است به نظر می رسد که بدون پول امکان پذیر نیست شما نوبت بازی در رویداد بزرگی را داده اید که 2700 امتیاز دارد 2700x21=56700 و کشتی blackdragon می تواند اگر امتیاز 70000 داشته باشید..
Space Shooter: Galaxy Attack Arkada kvl
پتانسیل این را دارد که واقعاً یک بازی خوب باشد اما ارتقاها و به اصطلاح پکیج ها آنقدر گران هستند و ارتقاها آنقدر کم و گران هستند که به شما پیشنهاد می دهند که بخرید باید صاحب بازی شوید و اگر توانایی مالی دارید همه چیز آنلاک و در دسترس باشد. 99 تا 99.99 فقط برای اینکه یه بازی انجام بدی و چیزی نشون بدی؟؟ بیا چه اتفاقی افتاد که بازی ها سرگرم کننده و چالش برانگیز بودند؟ همانطور که گفتم گران نیست، پتانسیل بالایی دارد، اما آیا ممکن است کمی بازیکن پسندتر باشد؟
انا احب العلبه
آنها فراموش کردند که به عنوان بخشی از آخرین به روز رسانی اضافه کنند که تبلیغات قبل از اینکه بتوانند یک سطح را پخش کنند ظاهر می شوند. بازی خوبی است، اما زمان آن رسیده است که ادامه دهیم.
برای قاتل زمان
مرد
بازیه خوبیه ولی هرچی میری بالاترین جایزه هاارزششونا از دست میدن وقتی که باید ارزششون بیشتر باشه تا برنده بشی.برعکسه وهمین شرایط بازی رو سخت میکنه.
این سرگرم کننده و قاتل زمان خوبی است. فقط بالا بروید، کمی بازی کنید، سپس پرش کنید. من زمان زیادی را برای بازی سرمایه گذاری نمی کنم. متاسفانه همه چیز به پول تبدیل شده است. مانند اکثر بازیهای موبایل و توسعهدهندگان آنها، آنها آیتمهای «انحصاری» را اضافه میکنند که اگر پول خرج نکنید، بهطور مسخرهای به سختی به دست میآیند. اگر پول خرج کنید می توانید هر آنچه را که نیاز دارید به دست آورید. باید ماهها بازی کنید تا صرفهجویی کنید تا فقط چند آیتم/ارتقا و غیره را دریافت کنید. همانطور که گفتم، فقط به چند دشمن شلیک کنید و از سیستم خارج شوید.
فقط خوبه
باحاله
بازی خوب. بهترین بازی
بازی عالی بسیار سرگرم کننده است. اما آنها با بازی مطابقت ندارند. شما نمی توانید در برابر نمایشی که کشتی های بهتری نسبت به شما دارد برنده شوید. این ممکن است هیچ معنایی نداشته باشد. نکته دیگر این است که بسیاری از بازیکنان در اینجا ارزان هستند یا بازی را هک می کنند و هیچ کاری در مورد آن انجام نمی دهند.
در این مرحله برای پیشرفت در بازی یا در طول هر یک از رویدادها باید "پرداخت برای بازی" پرداخت کنید. برای ارتقاء سطح کشتی های خود 100 دلار دلار است. شما فکر می کنید با این همه درآمد، بازی پایدار خواهد بود، اما اغلب قطع می شود، خطاهای شبکه را نشان می دهد و غیره.
من عاشق این بازی هستم!
لذت بردن بسیار چالش برانگیز است
من ماهها برنامهای را داشتم که بازی میکرد و اکنون کار نمیکند، دستورالعملها را دنبال کردم که اگر این مشکل را دارید چه کاری باید انجام دهید، حذف نصب شده است حساب فروشگاه بازی من دوباره آن را اضافه کردم و هنوز هم کار نمیکند حتی نمیتوانم آن را نصب کنم اما نشان میدهد من فهمیدم که تا به حال تو را در فیس بوک و هر راه دیگری دوست دارم
برای رسیدن به هر جایی در این بازی هزینه زیادی دارد!! اگر این برنامه را دانلود کنید، یکی را بسیار ثروتمند خواهید کرد! به شما هشدار داده شد!! و ادمین ..بسیاری از بازیکنان این کار را انجام داده اند که پاسخ شما n بله است.. کمی کمک کنید.. در عرض چند روز.. همه چیز به حالت عادی برمی گردد.. تا چند روز تا جایی که جوایز تمام می شود خوب است.. سپس تغییر می کنید. آنها به جوایز بیهوده یا نیمی از مبلغ باز می گردند! شما باید نشان ها را در دسترس قرار دهید تا زمانی که کشتی ها را ادغام می کنیم، به غیر از هزینه کردن برای ما پول دریافت کنید! تو هر دفعه همون چیزی رو جواب میدی.. قدیمیه!!
چرا تبلیغات اگر ما برای این بازی پول می دهیم.
ببینیم 😉
اینجا آمدم تا مردم بدانند این یک بازی اعتیاد آور است، پتانسیل های زیادی، و غیره، و غیره... اما در نهایت این یک بازی ساده و PAY TO WIN است. دوره زمانی. به علاوه میخواهم بگویم سیستم خواستگاری حالت PVP آنلاین زباله است. اما با کی شوخی می کنم هیچ سیستم خواستگاری وجود ندارد. این به معنای واقعی کلمه کثیف است. P.S.: صرف نظر از اینکه چقدر توسعهدهندگان به بررسیهایی مانند این پاسخ میدهند که میتوانید آگهی را تماشا کنید، و این و آن را انجام دهید تا به راحتی ارسال را بهصورت رایگان ارتقا دهید، به این بهانهها نیفتید. ارزشش را ندارد.
این یک بازی کوچک باحال است. بسیاری از ارتقاء. خیلی اعتیاد آوره مراقب باشید زمان را از دست ندهید. من دیگر نمی توانم تبلیغات بازی کنم. چه جوری میتونم این رو تعمیر کنم؟
خوب
من عاشق این بازی هستم.. من به آن معتاد هستم.. سرگرم کننده واقعی. کار عالی 👍👍
بازی جالب
بهروزرسانیهای بسیار زیاد. نصب نشده است
Space Shooter: Galaxy Attack Arkada kvl